29.12.2009

Ranskalainen Maalaisunelma jakautuu Ranskaan ja Vanhalle Purkkitehtaalle Vuorentaustaan

Nyt kun teemme muuttoa pois täältä Mutalasta, muuttaa Ranskalainen Maalaisunelma MeTy:n Vanhalle Purkkitehtaalle Vuorentaustaan, Käyräkuja 30:een Ylöjärvelle. Sinne tulee varasto, verstas ja niinsanottu "showroom". Eli talonpoikaisten huonekalujen ystävien ei tarvitse huolestua, niiden myymistä ja kunnostusta jatkamme myös Ranskalaisen antiikin ja aidosti vanhan sisustustavaran maahantuonnin rinnalla. Tätä hommaa jää Suomeen jatkaamaan Tiina Ruippo ("Rupsun Tintti", eiks oo ihana lempinimi, ihan mun oma keksimä :) Kaikki Parsonihmiset Tiinan tunteekin, mutta muille tiedoksi, Tiina on intohimoinen koira-, ja sisustusihminen. Tiina vaihtoi mummot antiikkiin, joten vanhasta Tiina tykkää kovasti!


Ruukut talomme seinustalla

Varsinaista myymälää meille ei edelleenkään ole tulossa, vaan toimimme pääasiassa tukkureina ja netin välityksellä. Nettisivut ovat parhaillaan valmistumassa ja avautuvat kevättalven aikana. Siihen mennessä olemme ehtineet jo asettumaan Ranskan maalle ja päässeet jo ostamaan tavaraakin sen verran että on sitten mitä tarjota. Suomesta käsin Ranskalaista tavaraa on äärimmäisen vaikeaa ostaa!

Nyt pakkaamaan!

6 kommenttia:

 1. Juu kauhian paljon kiitoksia uudelle pomolleni, Rupsun Janttulle, tuosta ihanasta lempinimestä...! Mutta pakko lienee hyväksyä pomon kotkotukset ja yhteisen linjan säilyttämiseksi voimme varmaankin kutsua myyntipäällikköämme jatkossa Lupsun Tontuksi?? :)

  nimim "yhtä suurta perhettä" <3

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa!
  Kiitos Tiina! Aivan ihana nimi meidän "myyntimies Mynttiselle", eli Toni Lundille! Tuota en olisi kyllä itse keksinyt!! Mutta mikä nimeksi "nettivastaava" Marikalle?

  VastaaPoista
 3. Pistit pahan. Niin luova kuin olenkin, niin Marikan kohdalla mieleen tulee vain vanha tuttu Jehis. Nimen merkitys jääköön vielä toistaiseksi paljastamatta :)

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea Rupsu,Janttu,Lupsu ja Jehova ja mitä niitä nyt olikaan!!!
  Annu

  VastaaPoista
 5. Onnea ja menestystä koko köörille hankkeessa! Jään odottelemaan lisää Tonin kuvia Ranskan kauniista maaseudusta. Ihanaa kun seuraatte unelmaanne.

  Tiia

  VastaaPoista
 6. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011022713264123_uu.shtml

  VastaaPoista

Olemme otettuja jos annat kommenttisi.