22.1.2010

VIISI PÄIVÄÄ MUUTTOON ON....

Nyt alkaa jo vähän jännittää... Viisi päivää enää muuttoon... Olen sen verran "tässä hetkessä eläjä", etten oikein osaa sitä vielä oivaltaa. Tajuan varmaankin todeksi vasta kun olen ensimmäisen kerran herännyt uudesta kodistani Ranskanmaalta ja katson ikkunasta pihalle ja haistan kaikki tuoksut mitä siellä on.... Helmikuussa lähimetsässämme alkaa kuulemma kukkia valtavat määrät villiorkideoja.... Laitanpa kuvan jahka sellaisen metsästä löydän :)

Purkkitehtaalla alkaa myös asiat pikkuhiljaa rullaamaan, eilen ostimme firmalle oman pakettiauton, jolla tavaran kuljetus onnistuu kätevästi. Ja merkkihän on tietysti Peogeot, kuinkas muuten :) Olemme saamassa myös itsellemme kuskin, eli kunnon "rekkiksen", joka lihapiirakka huulessa ja vako tuulessa meidän tavaroita kuskailee :)

Tinttu kunnostelee talonpoikaisia huonekaluja minkä ehtii ja heti kun vain saamme itsemme rahdattua tuonne Ranskaan, niin ostokierros lähtee käyntiin.
Nukumme vaikka patjoilla kamat pahvilaatikoissa, mutta tavaraa yritämme hankkia niin nopeasti kuin suinkin. Nettisivut alkavat olla myös hyvällä mallilla, jahka saamme sinne tavarat sisään niin pääsette tekin ihastelemaan meidän "nörtti" Marikan aikaansaanoksia. Ne nettisivut on NIIN hienot!!! Voin tässä kehua kun en oo ite tehnyt, esittänyt vaan mahdottomia toiveita vierestä. Onneksi Marikalla kärsivällisyys riittää :)

5 kommenttia:

 1. Onnea vaan matkaan ja kaikkeen uuteen!
  Kiva blogi ja ihania tavaroita!

  VastaaPoista
 2. Seuraan tiiviisti kuulumisianne!
  Ihanaa matkaa teille ja onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 3. Bon voyage teille ja koiruleille ja tietty kaikkea hyvää uudelle elämälle Ranskanmaalla!

  VastaaPoista
 4. Juuri "tutustuin" teihin naamakirjan kautta, ja kivalta kuulostaa. Itse olen ollutkin jo 10 kuukautta paluumuuttajana Suomessa 8 vuoden Ranskan reissun jälkeen. Lykkyä sekä muuttoon että uudelle yritykselle - itse laitan Ranska-aiheista ruokakauppaa verkkoon... pian, pian :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää muuttoa teille! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin, eikä mitään huku matkalle.

  VastaaPoista

Olemme otettuja jos annat kommenttisi.